3 tips om je lifestyle te verbeteren

  • door
lifestyle coach leiden

Wil jij jouw lifestyle verbeteren? Dit kan natuurlijk met behulp van een lifestyle coach Leiden, maar er zijn ook wel wat dingen die je zelf al kunt doen. Wij geven je in dit artikel drie tips om jouw lifestyle te verbeteren.

Tip 1: Eet meer groenten

Over het algemeen eten we veel te weinig groenten. En dat terwijl de kwaliteit van de groenten ook is achteruit gegaan. Groenten bevatten nu dus minder vitamines, mineralen en vezels dan normaal. Daarom is het aan te raden om dagelijks in ieder geval 400 gram groenten te eten.

lifestyle coach leiden

Tip 2: Ga vaker naar buiten

Even buiten een rondje lopen: vrijwel iedereen merkt dat dit een goed effect heeft op onze fitheid. Toch doen we het veel te weinig. Ga vaker even naar buiten om voor wat extra beweging te zorgen en wat extra vitamine D aan te maken.Tip 3: Ontspan wat meer

Stress is funest voor ons lichaam. Toch hebben de meeste Nederlanders veel stress, omdat we steeds maar van alles moeten. Probeer dit eens wat te minderen en plan wat vaker tijd voor jezelf in. Doe dan even aan yoga, wandel een rondje, neem een lang bad of ga naar de sauna.