Badmode grote maten vind je bij Meyer mode

  • door

Wanneer je een wat grotere maat hebt, kan het een hele uitdaging zijn om mooie badmode te vinden. Badmode grote maten verkopen ze nu eenmaal niet in iedere willekeurige winkel. Gelukkig kun je altijd bij Meyer mode terecht. Zij hebben badmode grote maten in alle soorten. Of je nu een bikini, tankini of badpak wilt, bij Meyer mode kun je terecht! Ook hebben ze hier badmode in alle kleuren van de regenboog. Dat je een grote maat hebt, wil niet zeggen dat je er niet kleurig en fleurig bij wilt lopen, toch?

Ben je een appel of een peer?

Wat is dat nu weer voor vraag? Heb je een appelfiguur, dan ben je overal wat ronder. Maar heb je een peerfiguur, dan is de bovenkant smaller dan de onderkant of de onderkant smaller dan de bovenkant. En dan valt het al helemaal niet mee om mooie badmode te vinden. Bikini's zijn vaak als vaste sets te koop: broekje en bovenstukje horen bij elkaar. Die maten zijn gebaseerd op het gemiddelde figuur. Wijk je hiervan af, bijvoorbeeld vanwege je broekmaat of je bovenwijdte, dan heb je vaak een probleem. Bij Meyer mode niet. Hier kun je mixen en matchen. Net zo lang tot je vindt wat past!

Lekker in de tuin deze zomer

De kans dat de door jou geplande vakantie naar een tropisch oord door kan gaan deze zomer is maar klein. Toch kun je, ook in je eigen tuin of op je balkon een prima vakantie beleven. Door mooie badmode aan te schaffen begint de vakantievoorpret vaak al, en dat hoeft dit jaar echt niet anders te zijn. Door mooie, goed passende, badmode aan te schaffen heb je alsnog het vakantiegevoel. Ook als je de straat niet eens uit gaat. De voorspellingen voor deze zomer zijn prima, dus ook op "Costa Balconia" of in de achtertuin kun je heerlijk vakantie vieren.

Badmode grote maten bestel je online

Lekker een dagje winkelen zit er momenteel ook niet in. Maar je kunt deze badmode gewoon online bestellen en thuis, in je eigen omgeving, voor je eigen spiegel, passen. Dat is altijd al fijn. Dat gedoe in zo'n net te klein pashokje, daar wordt natuurlijk niemand écht gelukkig van. Thuis passen is gewoon wel zo prettig. En past de badmode mooi? Dan kan het direct de kast in, in afwachting van de vele mooie, zomerse dagen die eraan zitten te komen. Want dat het een mooie zomer gaat worden, dat is al bijna zeker!