Begin nu met het kiezen van een kerstattentie voor uw personeel!

Misschien bent u hier als bedrijf nog helemaal niet mee bezig, aangezien het volop zomer is, maar dit is de ideale tijd om een kerstpakket of eindejaarsgeschenk voor uw personeel samen te stellen. Als u hier namelijk te lang mee wacht, is er grote kans dat alle leuke geschenken en pakketten straks uitverkocht zijn. Daarom is het verstandig om hier nu al voor te gaan zitten, zodat u uw personeel aan het einde van het jaar kunt verrassen met een mooi geschenk als bedankje voor hun inzet.

Waarom een eindejaarsgeschenk belangrijk is om te geven

De feestdagen zijn voor veel mensen een van de meest opwindende tijden van het jaar: er zijn veel versieringen, lekker eten en familietijd waar iedereen naar uitkijkt. Deze vreugdevolle tijd kan echter moeilijk zijn voor degenen die in de klantenservice of in de detailhandel werken, waar de feestdagen een van de drukste periodes van het jaar zijn; deze werknemers krijgen vaak geen erkenning van zowel klanten als werkgevers. Een manier om uw personeel de erkenning te geven die ze verdienen, is om voor een kerstattentie personeel te zorgen. Hiermee laat u zien dat u hun inzet waardeert en dat dit niet onopgemerkt gaat binnen het bedrijf. Zonder uw personeel kan uw bedrijf tenslotte niet functioneren!

Wees creatief

Het eindejaarsgeschenk of kerstpakket is het moment om als bedrijf te laten zien dat u om uw werknemers geeft en graag bijdraagt aan hun ervaring op het werk. U kunt het zo groots en creatief aanpakken als u zelf wilt. Bent u zelf niet zo creatief als het op attente geschenken neer komt? Dan kunt u deze belangrijke taak ook uitbesteden aan een vertrouwd personeelslid, om er zeker van te zijn dat uw personeel tijdens de feestdagen niet met lege handen komen te zitten.

Kerstattentie ideeën

Als u nog steeds probeert te bedenken wat u uw werknemers met Kerstmis kunt geven, hebben we hier wat leuke ideeën. Bijvoorbeeld een herbruikbare waterfles of koffiemok met bedrijfslogo of een cadeaubon van leuke winkel of restaurant. Of verras uw personeel met een kerstuitje of personeelsfeestje. U kunt uw personeel ook in de watten leggen door ze op een dag te verrassen met een massage behandeling door echte masseurs die naar het werk komen en ieder personeelslid voor een kwartier of 20 minuten een fijne rug- en schoudermassage geeft. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een van de vele vooraf samengestelde kerstpakketten die online te bestellen zijn. Zo weet u zeker dat uw personeel voorzien wordt van een geschenkenpakket vol leuke presentjes en lekkernijen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *