Hoe werkt een container huren nu eigenlijk?

  • door
Container huren

Heb jij de komende tijd veel afval waar je af van moet komen? Bijvoorbeeld bij jou thuis of op je werk? En heb je geen zin om zelf het afval overal maar heen te rijden om boetes te voorkomen of kan je dit überhaupt niet omdat je geen aanhanger hebt? Dan is een container huren dé oplossing voor jou. In dit blog lees jij welke stappen jij moet nemen om een container makkelijk, snel en goedkoop te kunnen huren. Op deze manier heb jij binnen enkele minuten een container gehuurd en staat hij binnen een werkdag voor jouw deur.

De vijf stappen van een container huren

Het bestellen van een container is zo snel geregeld, dat jij er maar een paar minuten aan kwijt bent. Allereerst ga je naar afval.nl en vul je jouw postcode in om te kijken of de container bij jou te huren is. Daarna kies je de maat en soort van jouw gewenste container. De containers lopen zo’n beetje van 3 tot 10 kubieke meters. Hierna vul je jouw gegevens in en zal de container de volgende werkdag bij jou geplaatst worden. Daarna hoef je de container alleen nog maar te vullen met jouw afval voordat hij weer wordt opgehaald.

Container huren

De tarieven van een container huren

De kosten van een container huren lopen redelijk uiteen, maar zijn altijd laag Om kosten te beperken, is het wel slim om ervoor te zorgen dat je de juiste container bestelt. Let hierbij op de goede grootte van de container. Een te kleine container leidt ertoe dat jij een tweede container zal moeten bestellen en voor een te grote container betaal jij onnodig te veel geld. Op afval.nl vind jij zo de verschillende prijzen bij de containers en kan jij zo de geschikte container voor jou vinden.

Waar kan de container gehuurd worden?

Op afval.nl hoef jij alleen maar je postcode bestaande uit de vier cijfers en twee letters in te vullen om te zien of de container bij jou geleverd kan worden. De containers zijn zeker te leveren in de grote steden zoals Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag. Als jij wil weten of jij in jouw stad of dorp ook een container kan huren, dan moet je dus even op de website kijken. Voor andere vragen kan je ook op de site terecht bij de veelgestelde vragen. Kom je er dan nog niet uit, dan kun je natuurlijk altijd een mailtje sturen.