De mooiste kinderen speelgoed vind je bij Janod

  • door
Janod

Janod is een bekend speelgoed merk, wat bekend staat om hun mooie houten speelgoed. Hun speelgoed heeft hoge kwaliteit, duurzaamheid en heeft een uniek design. Het heeft een uitgebreid baby en peuterspeelgoed aanbod. Ze zijn internationaal bekroond met verschillende prijzen voor hun houten speelgoed.

Bij babypark hebben wij verschillende producten van Janod in de aanbieding waar je kleine mee kan spelen. Het speelgoed zijn niet alleen gewone speeltjes, maar ook erg leerzaam. Ze helpen jou kind om nieuwe dingen te leren.

Spelen

Wat is spelend leren?

Janod heeft verschillende soorten speelgoed waarvan je kind veel kan leren. Hierbij kun je denken aan verschillende handige knoppuzzels en allerlei andere soorten puzzels als blokpuzzels. Ook hebben we stapeltorens die kunnen de innerlijke ontwikkeling van je kind bevorderen, doordat je kind spelenderwijs zal leren de blokken in de juiste volgorde op elkaar te stapelen. Kinderen vinden spelen erg leuk en pikken daarom snel dingen op.  Spelend leren is dat een kind vanuit zijn spel, ervaringen en ontdekkingen opdoet, waarvan hij iets leert. Die leerontwikkeling komt helemaal vanuit het kind zelf

Ander speelgoed

Ze hebben ook veel ander speelgoed, hierbij kun je denken aan diertjes en autootjes, waarmee je kindje gezellig samen kan gaan wandelen.