Het festival seizoen komt er weer aan

  • door

We kunnen allemaal bijna niet wachten op de zomer die eraan komt. Dan weten we allemaal dat de festivals eraan komen en we weer kunnen genieten van vrienden, hogere temperaturen en lekkere drankjes. De festivals beginnen nu al op gang te komen maar zelf moet je natuurlijk wel goed opletten met waar je heen gaat. Dit klinkt natuurlijk enger dan het nu klinkt, maar dat hoeft natuurlijk helemaal niet.

 

Iedereen gebruikt soms wel een beetje

En dan hebben we het inderdaad over drugs. Iedereen heeft wel eens drugs gebruikt, of gebruikt het af en toe nog. Maar let er wel op dat je niet regelmatig veel gaat gebruiken. Voor hulp en meer informatie over een xtc of ghb verslaving of een andere drugs verslaving kun je altijd terecht bij de verslavingszorg. We gaan je nu niet in deze blog vertellen dat het verboden is om drugs te gebruiken. Het blijft altijd nog je eigen keuze. Zorg er ook voor dat het je eigen keuze wordt. Ga geen drugs gebruiken omdat je vrienden het gebruiken. Dan maak je juist geen goede keuze. Zorg er namelijk voor dat wanneer je wat gaat gebruiken, je er zelf helemaal voor de volle 100% achter staat. Anders laat het gaan en doe het niet. 

 

Hou je agenda goed in de gaten

Het is ook belangrijk dat je goed weet dat jouw agenda goed gepland staat. Want niets is zo vervelend dan dat je natuurlijk dubbele festivals of afspraken hebt gemaakt. En zo kan je natuurlijk ook zien wanneer je allemaal naar een festival gaat en wanneer je natuurlijk vrij moet vragen ook voor werk. Want we weten allemaal, dat het een goede zomer weken gaat worden tijdens het festival seizoen. En dan ook nog eens, je kan ook nog eens naar festivals gaan in het buitenland. Nou heb je natuurlijk Sziget of juist in Spanje heb je bijvoorbeeld in Madrid elke zondag een techno feest waar je voor weinig geld naar toe kan. Dat is natuurlijk duurder dan een festival in de buurt, maar stel je bent op vakantie of je maakt er je vakantie van. Dan is het natuurlijk wel leuk om te gaan. En je bent ook even in een nieuwe omgeving en dat maakt het vaak ook nog eens leuk.

 

Het is vooral goed om er even tussen uit te gaan en te genieten van de zon en muziek met vrienden waar je mooie herinneringen mee gaat maken. Dat is waar je het uiteindelijk allemaal voor doet.