Hoe style je een outfit in Black Bananas

  • door

Nieuwe kledingmerken schieten als paddenstoelen uit de grond. Een goed voorbeeld hiervan is Black Bananas. In 2009 heeft de ontwerper zijn eerste shirt ontworpen en bedrukt. Nu, 11 jaar later is het merk een ware hype. Street style en casual kleding ontmoeten elkaar in de ontwerpen van dit kledingmerk en daar houden wij Nederlanders wel van! Daarom is het een blog over hoe jij zelf jouw eigen look kunt creëren in Black Bananas.

Van top

Laten we beginnen bij het begin. Het bovenlichaam. Black Bananas is door de jaren heen steeds meer kleding gaan ontwerpen en dat heeft positieve gevolgen voor jouw. Genoeg keuze dus!

Begin als eerste met een T-Shirt. Deze zijn vrij makkelijk te stylen, gezien het feit dat ze veelal in zwart en wit door het merk worden uitgebracht. Onder zo’n neutraal shirt is het leuk om juist een opvallende broek te dragen. Durf lekker uit te pakken met een printje of gewaarde kleuren. Zo maak jij jezelf deze look eigen!

Wil je toch liever voor een trui of vest gaan? Geen probleem. Kies voor een Black Bananas hoodie om jezelf wat meer comfort te geven op de koudere dagen. Deze modellen komen dan weer in wat vrolijkere kleuren die per seizoen natuurlijk wisselen. Dat maakt het wat lastiger om net zoals hierboven jouw outfit te stylen met een gekleurde broek of een broek met patroontje erin. Hou het daarom bij een neutrale kleur zoals zwart, donkerblauw of beige wanneer je een Black Bananas hoodie wilt stylen.

Tot teen

Vervolgens kan je ook nog kiezen om een broek te dragen van Black Bananas. Nu is het wel zo dat er van dit merk in de zomer geen lange broeken beschikbaar zijn, maar hopelijk heb je die ook niet al te veel nodig.

Afhankelijk van de top die je draagt is het wijs om de broek hierop af te stemmen. Draag je een opvallen T-Shirt? Ga dan voor een neutrale broek. En andersom.

Compleet in Black Bananas

Kan je niet kiezen en wil je het liefst helemaal in dit toffe kledingmerk gekleed gaan? Kies dan voor een Black Bananas trainingspak! Op deze manier hul jij jezelf helemaal in kleding van dit merk. En het is nog comfortabel ook!

Gelukkig hoef je tegenwoordig niet meer naar de sportschool te gaan om een sport- of trainingspak te dragen. Combineer het pak met een paar te gekke sneakers en je bent good to go.

En zo kleed jij jezelf van top tot teen, in Black Bananas!