Hoe zoek jij afleiding?

  • door

Nu iedereen zo een beetje binnen moet blijven zie je heel veel dingen ontstaan die er eerder misschien niet zouden zijn. Zo heb je misschien al wel gehoord van de berenspeurtocht voor kinderen? Iedereen die wil, zet een knuffelbeer voor zijn of haar raam. De kinderen kunnen dan op zoek gaan naar alle beren in de wijk. Ook worden er in verschillende appgroepen spelletjes gespeeld. Bijvoorbeeld het raden van films of bands in emoji's. Ook worden er verschillende borrelavonden of pubquizjes georganiseerd. Eigenlijk zijn heel veel van die dingen er op gericht om met elkaar in contact te blijven en niet het gevoel te krijgen dat je misschien toch echt alleen bent. 

Nieuwe merken

Zelf moet ik toegeven dat ik meer dan eerder op het internet aan het surfen ben. Ik bekijk zo bijvoorbeeld leuke filmpjes maar ik doe ook nog andere dingen. Ik ben namelijk op zoek gegaan naar nieuwe kleding en dan in het specifiek van merken waar ik op dit moment nog niets van in de kast heb staan of hangen. In het begin dacht ik dat het wel een uitdaging zou zijn maar het is eerlijk gezegd makkelijker dan ik dacht. Zo kwam ik onder andere uit bij Nubikk schoenen. Hoewel ik al wel eerder van dit merk had gehoord, had ik er nooit echt aandacht aan besteed en dat is eigenlijk zonde! Er zijn namelijk hele mooie Nubikk damesschoenen te koop. Ze kenmerken zich door het feit dat ze stoer en comfortabel zijn (mijn mening).  Online heb ik daarom een mooi paar uitgezocht waar ik nu op zit te wachten. Als het goed is worden ze vanmiddag al bezorgd. Als ik eerlijk ben kan ik eigenlijk niet wachten om ze aan te trekken en omdat we toch niet al te veel de straat op kunnen, heb ik een mooie reden om ze binnen in huis alvast een beetje in te lopen. 

Nieuw setje

Eigenlijk kan ik nooit alleen nieuwe schoenen kopen. Voor mij hoort er dan ook meteen een nieuw kledingsetje bij. Natuurlijk is het een beetje overdreven en hoeft het ook niet per se. Maar leuk is het wel! En ook een goede afleiding om een beetje aan de situatie te ontsnappen. Ik zie het altijd een beetje als een sport om een zo leuk mogelijk setje online uit te kiezen en te matchen met de schoenen die ik heb uitgezocht. Gelukkig hoef ik daarover niet al te lang meer in spanning te zitten!