Keukenzaken Purmerend allemaal gezien

  • door
keukenzaken Purmerend

Mijn keuken was dringend aan vervanging toe. Maar om eerlijk te zijn was mijn budget niet groot. Twee jaar geleden ben ik mijn baan kwijtgeraakt en ik ben nog steeds zoekende. Toen mijn keuken letterlijk uit elkaar viel, moest ik wel op zoek naar een nieuwe. Ik ben woonachtig in Purmerend en koop het liefste iets bij een winkel dicht uit de buurt. Als er dan iets is, kun je er zo heen. Mijn zoektocht ging van start, ik heb zo ongeveer alle keukenzaken van Purmerend wel gezien. Prima winkels hoor, maar mijn droomkeuken zat er niet tussen. Te duur of gewoon niet wat ik zocht. Mijn buurman gaf me de tip om hier eens te gaan kijken. Hij was zelf ooit ook alle keukenzaken van Purmerend af geweest en was uiteindelijk toch geslaagd voor zijn keuken. En wel hier! Dit bleek voor mij een gouden tip. Hier vond ik wel die keuken die ik zocht en ook nog eens binnen mijn budget. Aardige verkoper had ik trouwens. Eerlijke kerel die echt goed advies gaf.

keukenzaken Purmerend

Nieuwe hobby

Sinds mijn nieuwe keuken is geplaatst kook ik veel meer dan ooit. Om eerlijk te zijn heb ik er een nieuwe hobby bij gekregen. De keuken bevalt prima. Het hele traject was trouwens heel prettig. Prima winkel dit!