Know how to: een shortlease zakelijk afsluiten

  • door
Shortlease zakelijk

Als je een eigen bedrijfje hebt zijn er veel dingen waar je aan moet denken. Ook al heb je geen medewerkers in dienst, er zijn veel items wat een eigen bedrijf professioneler laat lijken. Wat deze dingen zijn vertel ik vandaag in deze blog. Een van de meest belangrijke dingen qua uiterlijk van je bedrijf is een eigen bedrijfsauto. In deze blog zal ik dus extra aandacht besteden in het afsluiten van een shortlease zakelijk. Veel leesplezier en hopelijk steken jullie er wat van op!

De items die echt niet mogen ontbreken in je eigen bedrijf

Je eigen bedrijf moet ten eerste natuurlijk een goed concept zijn. Het moet een gat op de arbeidsmarkt opvullen of aanvullen. Dat is de fundering die je nodig hebt voor een beetje een succesvol bedrijf. Maar er zijn ook een paar dingen aan het uiterlijk van je bedrijf die een groot verschil kunnen maken. Gisteren had ik het nog met mijn zwager over hoe belangrijk je imago is voor je bedrijf. Zeker als je een eenmanszaak hebt moet je echt zorgen dat je representatief bent voor je eigen business. Dingen waar je aan moet denken zijn bijvoorbeeld je werkkleding, de uitstraling van je kantoor en dan met name de ontvangstruimte, de lay-out van je website en visitekaartjes, en ook niet onbelangrijk een auto van de zaak. Dit laatste is een perfecte aanwinst omdat je professionaliteit uitstraalt als je bij klanten op bezoek gaat, maar je maakt tegelijkertijd ook reclame en naamsbekendheid!

Voordeel van leasen over kopen

Er zit een nadeel aan een auto van de zaak. Deze zijn best wel prijzig. Zeker als je al een eigen auto hebt zullen veel beginnende businesses niet het geld hebben voor een bedrijfsauto. Hier is gelukkig een oplossing voor. Door een auto te leasen ben je minder geld in een klap kwijt. Daarnaast zit onderhoud en dergelijke allemaal inbegrepen bij het contract, dus heb je geen extra kosten naast de maandelijkse vaste lasten.

Hoe je een shortlease zakelijk afsluit

Voor startende bedrijven is het bij veel dealers moeilijk om een auto te leasen. Gelukkig zijn er ook bedrijven die dat wel aanbieden! Zo is er de website dealerleasing.nl. Deze biedt kortlopende contracten aan, genaamd shortlease zakelijk contracten. Zo’n contract is flexibel opzegbaar, er zijn geen bankgaranties voor nodig, het bedrijf is niet geïnteresseerd in de jaarcijfers, er zijn geen onnodige boeteclausules of opzegkosten en tot slot wordt elke lease-situatie persoonlijk bekeken. Door deze shortlease zakelijk af te sluiten bij dit bedrijf kun je als starter professioneel op weg naar elke zakenrelatie!