Twee matrassen voor één bed

  • door

Bij een tweepersoonsbed kun je zelf kiezen of je één of twee matrassen wilt gebruiken. Met een matras 70×190 heb je deze keus, of je gebruikt hem bij een bed voor één persoon. Maar 2 matrassen in een twee persoonsbed van 140 cm breed is ook mogelijk. De matrassen zijn van zeer goede kwaliteit en hebben de kenmerken die van een goed matras worden gevraagd, temperatuur, goede ondersteuning, comfort en duurzaamheid. Alleen of samen bieden zij het comfort die je moet hebben tijdens je nachtrust.

matras 70x190

Goed ontwikkeld en geproduceerd

Alle matrassen van perfecthomeshop zijn maandenlang in ontwikkeling geweest alvorens deze zijn geproduceerd. Ook het matras 70×190 heeft de kenmerken waar de matrassen bekend om staan, goede ondersteuning van het hele lichaam om uitgerust en fit wakker te worden. Een goede combinatie van de kernen en de toplagen maken voor jou het perfecte matras om op te slapen. Want beiden kun je namelijk zelf uitzoeken naar eigen wensen en behoeften. De matrassen vormen zich helemaal naar je lichaam tijdens de nacht.

Kies je eigen kern en toplaag van je matras

matras 70x190

De kern en de toplaag kun je naar behoeften zelf kiezen wat goed en comfortabel voor je lichaam is. De matrassen zijn ontwikkeld in Nederland waarbij rekening is gehouden met de strenge normen van de EU. Ons streven is het hoogst haalbare comfort te garanderen voor een goed comfort tijdens de slaap. Het matras 70×190 is geschikt voor personen tussen de 50 en 150 kilo. Het schuim wat is gebruikt kan ademen, dit betekend dat je altijd een lekker koel matras hebt om op te liggen.