Pak dit jaar eens uit met de kerstborrel!

  • door
verlichte dansvloer huren

December staat weer voor de deur en dat betekent natuurlijk feest! Het is de maand waarin je overspoeld wordt met etentjes, borrels en andere fuiven. En stiekem kan dat best gaan vervelen met de loop der tijd. Is op jouw werk bijvoorbeeld ook ieder jaar de borrel precies hetzelfde? Dan wordt het tijd om daar verandering in aan te brengen. Het is immers maar een keer per jaar kerst, dus je kan er maar beter iets leuks van maken. En voor het geval je zelf even niet op ideeën kunt komen hebben wij er alvast een aantal op een rijtje gezet!

Swing er op los!

Om de kerst borrel net iets meer flair te geven dan de standaard vrijdagmiddagborrel is het een leuk idee om er gewoon een foute disco van te maken. zet een foute playlist aan, haal je disco bol van zolder en zorg voor genoeg wijn en bier en de avond kan al niet meer stuk. Als er budget voor is kan je het feest helemaal compleet maken door een plaatselijke dj in te schakelen of je kan een verlichte dansvloer huren. Dat is goedkoper en gemakkelijker dan je dacht en het zorgt voor een hoop extra sfeer!

Cocktail avond

Een gemakkelijke manier om de borrel iets specialer te doen voelen is het schenken van cocktails. Deze drankjes en feest gaan natuurlijk hand in hand en het is natuurlijk wat chiquer dan een flesje bier. Ook kan je dit gemakkelijk zelf met collega’s doen, je hoeft alleen maar de ingrediënten te hebben. Het is dus vrijwel voor elk budget toegankelijk. Indien er wel een goede vetpot voor borrels is kan je natuurlijk ook de cocktailbar uitbesteden aan een echte barman. De cocktailbar gaat natuurlijk ook goed samen met de bovengenoemde foute disco avond!

Doe eens deftig

Je kan het natuurlijk ook een keertje chique aanpakken en er eigenlijk een gala light van maken! Laat collega’s ook hun partner mee nemen, natuurlijk wel een beetje deftig gekleed, en je hebt een leuke avond waarop je je collega’s nog beter kan leren kennen. En zeg nou zelf, het is soms gewoon erg leuk om eens een avond deftig te doen. Rol een rode loper uit en versier de ruimte extra feestelijk en je hebt al snel een echte gala vibe gaande! Bedenk wel met het vaststellen van een dresscode dat wellicht niet iedereen zomaar een pak heeft of daar aan kan komen. Meestal voldoet deftig prima als dresscode en kunnen mensen het zelf naar eigen wens invullen!