Wat is E-learning?

Het is waarschijnlijk dat iedereen die eLearning gebruikt, jou zal vertellen hoe impactvol en gemakkelijk het is. In de huidige ‘always-on’-wereld biedt E-learning veel voordelen voor zowel studenten als organisaties. Maar wat is E-learning precies. Of je nu een E-learning-expert of een beginner bent, het valt niet te ontkennen dat de populariteit het afgelopen decennium enorm is gestegen. Voor werkgevers biedt het een betaalbare, tijdbesparende manier om werknemers op te leiden. In ruil daarvoor profiteren werknemers van handige training die hun vaardigheden en kennis verbetert. Het wordt ook gebruikt door organisaties om hun partners en klanten te trainen om de acceptatie, het behoud en uiteindelijk de inkomsten te vergroten. De vraag naar E-learning-oplossingen vertoont geen tekenen van afname, en de markt zal naar verwachting tegen 2022 €275 miljard bereiken. Laten we eens nader bekijken watE-learning is, verschillende soorten E-learning en tools en de voordelen die het uw organisatie biedt.

E-learning definitie

Laten we om te beginnen een E-learning-definitie opstellen. E-learning, of elektronisch leren, is het aanbieden van leren en trainen door middel van digitale bronnen. Hoewel E-learning is gebaseerd op geformaliseerd leren, wordt het aangeboden via elektronische apparaten zoals computers, tablets en zelfs mobiele telefoons die met internet zijn verbonden. Dit maakt het gemakkelijk voor gebruikers om altijd en overal te leren, met weinig of geen beperkingen. Kort gezegd is E-learning training, leren of onderwijs die online wordt aangeboden via een computer of een ander digitaal apparaat.

Hoe E-learning te leveren

U krijgt nu een beter idee van wat E-learning precies is. Het implementeren van E-learning in jouw organisatie is voordelig en gemakkelijk te doen. Of je nu E-learning wilt gebruiken om jouw werknemers op de hoogte te houden van het bedrijfsbeleid of om jouw klanten je product beter te laten begrijpen, er zijn een aantal E-learning-methoden die je kunt gebruiken. Het implementeren van E-learning in uw organisatie is voordelig en gemakkelijk te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *